Noi suntem

AdSociety

comunitatea marketerilor online în care vrei să fii

Noi suntem

AdSociety

comunitatea marketerilor online în care vrei să fii

Alătură-te și tu primei comunități Premium de advertising pe Facebook din România.

Alătură-te și tu primei comunități Premium de advertising pe Facebook din România.

Ce este AdSociety
și ce îți poate oferi?

Pe scurt, AdSociety este o comunitate de oameni pasionați de Facebook Ads, care practică cu succes, aduc rezultate afacerilor sau clienților lor și care s-au adunat într-un singur loc ca să împărtășească și să afle cele mai noi informații din piață despre industria publicității online pe Facebook și Instagram. 

Toată activitatea AdSociety se desfășoară într-un singur loc, într-un grup privat de Facebook, doar pentru membrii acestei comunități. Toate materialele, discuțiile și webinariile vor fi prezente exclusiv în grupul Privat de Facebook dedicat membrilor AdSociety.

Nu suntem orice fel de grup!

La baza comunității noastre stă un vechi proverb ce spune că unde sunt mulți puterea crește. Ne bazăm pe puterea comunității, ne bazăm pe oameni de calitate și foarte experimentați în ceea ce fac, ne ajutăm reciproc să obținem rezultate și mai bune pentru afacerile noastre sau ale clienților noștri și împărtășim informații de valoare cu ceilalți membri ai comunității.

Cel mai rapid mod de a evolua în Facebook Ads este să înveți colectiv, de la colegi, profesioniști și oameni care văd lumea reclamelor din diferite perspective. 

Pe lângă astea, îți oferim încă 6 motive principale să te alături comunității AdSociety.

Marți 22 Decembrie Ora 14:00

Webinar Premium

Dynamic Products Ads

Învață pas cu pas cum să-ți crești conversiile cu Dynamic Product Ads

Ce vei știi după webinar?

Acest Webinar este disponibil exclusiv membrilor comunității AdSociety.

Nu faci încă parte din comunitatea
noastră Premium?

Comunitate

Ai acces la un grup de experți în reclamele pe Facebook, pasionați de ceea ce fac și dornici să comunice și să împărtășească cu ceilalți din experiențele proprii. Vei găsi răspuns la oricare întrebare ai avea din partea unor oameni cu experiență.

Webinarii LIVE

Participi la webinariile LIVE săptămânale, organizate de Vlad Niță (Fondator DoAds și AdSociety) și alți experți în Marketingul Digital unde vom răspunde la toate întrebările tale și vom discuta noutăți din industrie, strategii și multe altele.

Materiale Premium

Primești materiale premium create exclusiv pentru membrii comunității. Vei avea la dispoziție training premium format din video tutoriale, postări, situații reale și alte documente din care să înveți cele mai noi și utile strategii și informații.

Studii de caz

Prin Studiile de Caz pe care le vom publica lunar, vei vedea rezultatele noastre și ale altor membrii din comunitate; afli cum am procedat, cum am pus în practică diverse strategii și care au fost concluziile, ca și tu să le poti implementa sau învăța prin experiența noastră.

Strategii Noi

Ai la dispoziție cele mai bune și mai noi strategii de Facebook Ads. Vom discuta constant despre funnels, pixeli, audiente sau modalități de scalare a vânzărilor, AdSociety este locul unde divulgăm toate secretele și strategiile noastre.

Update-uri la zi

Rămâi conectat la o sursă imensă de informații veritabile și de ultimă oră. Practic ai acces la un grup unit de oameni care împărtășesc din experiențele lor și vin cu informații de ultimă oră din piața, rapid și eficient.

De la agenția DoAds la comunitatea AdSociety

Eu sunt Vlad Niță și sunt fondatorul agenției de publicitate online DoAds.

De mai bine de 6 ani creăm cu succes campanii de publicitate pe Facebook pentru clienții noștri iar bugetele administrate până acum sunt de ordinul milioanelor de Euro. Suntem mega pasionați de ceea ce facem la DoAds și ne mândrim zilnic cu rezultatele obținute pentru clienții noștri.

Recent am lansat și cursul DoAds Like a Pro, probabil cel mai complex curs online de Facebook Ads de pe piața din România, dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din industria reclamelor online pe Facebook.

Dar în AdSociety nu este vorba despre mine, ci despre noi!

Acum a sosit momentul să ne grupăm, noi cei pasionați de reclamele pe Facebook și să ne adunăm forțele într-un singur loc.

AdSociety este un proiect marca DoAds care și-a propus să aducă oameni ca tine și ca mine mai aproape unul de celălalt ca să putem crește și să ne putem ajuta reciproc.

AdSociety este singurul grup de care ai nevoie ca să înveți Facebook Ads, să primești informații de calitate dar și să oferi la rândul tău sfaturi și experiențe valoroase pentru colegi.

Ce ne-am propus să facem în această comunitate?

Vrem să aducem de 10 ori mai multă valoare membrilor comunității AdSociety. Cu toții știm puterea unui grup de oameni atunci când există încredere și când fiecare participă activ la ajutorarea celorlalți.

Scopul comunității AdSociety este să aducă într-un singur loc toți experții în reclamele online din România și să creeze un spațiu de încredere și unde se creează valoare pentru fiecare din membrii AdSociety. Pe lângă asta, ne-am propus să îți punem la dispoziție materiale de training premium, webinarii Live și studii de caz de unde să aprofundezi și mai mult și să fii mereu la actualitate cu ultimele noutăți din piață.

De ce ai intra într-o comunitate premium despre Facebook Ads?

În ultimii ani am creat cel mai mare grup gratuit din România pe nume Facebook Ads România cu aproape 9000 de membri.

Insă marele dezavantaj al unui grup gratuit este că fiind gratuit multă lume este tentată să intre să vadă ce se întâmplă și doar să fie spectator.

Într-un grup free vei observa că sunt puțini cei care sunt activi iar administratorii grupului cu greu fac față publicării de nou conținut valoros deoarece timpul și energia lor sunt limitate.

Desigur, grupurile gratuite sunt bune și ele pentru că poți găsi anumite informații mai repede sau există o șansă în plus să dai peste cineva care să-ți răspundă la o problemă.

Nu este nimic sigur, nu știi exact cine sunt ceilalți membrii sau dacă te pot ajuta cu adevărat. Cu siguranță și tu îți dorești să ai parte de cele mai bune sfaturi și păreri de la cei mai buni din industrie.

De aceea am ales să punem un preț pe accesul la comunitate tocmai pentru a atrage doar oameni activi, care au ce oferi și care apreciaza ceea ce primesc.

În plus, noi ne luăm angajamentul să creăm materiale premium, accesibile doar membrilor, cum ar fi webinarii Live, video tutoriale speciale, QA-uri care să te ajute și din care să înveți și să rămâi la curent cu ultimele noutăți.

Progresul tău începe alături de oameni profesioniști de la care să înveți

Magia se întâmplă atunci când fiecare membru are încredere în grup și în ceea ce el face. De aceea ne-am propus să aducem într-un singur loc oameni profesioniști care chiar sunt implicați 100% în promovarea afacerilor proprii sau ale clienților lor, oameni de încredere care simt că pot învăța de la ceilalți și care au ceva de oferit fie el și un sfat sau o mână de ajutor celorlalți. 
 
Ne-am propus să ne înconjurăm de cei mai valoroși oameni din industria reclamelor plătite pe Facebook și Instagram și să creăm o forță  de care poți beneficia și tu acum ca să crești de 10 ori mai repede decât ai face în mod normal învățând din propriile greșeli.
 
Ai ocazia sa iei experiențele altora și să înveți foarte rapid din ele.

Ești conectat la cele mai noi și de încredere surse de informație.

Atunci cand fiecare membru, experimentează și lucrează în această industrie, probabilitatea ca informațiile noi și situațiile apărute sa ajungă la tine  într-un timp scurt sunt foarte mari.
 
Interesul comunității este ca toți membrii să beneficieze rapid de cele mai noi informații din piață și să ne adaptăm corect la schimbare.
 
Când ceva se schimbă în sistem sau apare o nouă regulă de la Facebook, tu vei afla de ea înainte să te lovești la propriu de vreo problemă iar asta îți va aduce un avantaj major în fața clienților tăi și pentru afacerea proprie.

Pe lângă asta vom publica frecvent trenduri și informații macro despre piața româneasca Facebook Ads, trecută prin ochii agenției DoAds.

Care este investiția pe care trebuie să o faci?

Abonament Lunar

29€

(Prețul afișat nu include TVA)

Abonament Anual

348€ 296€

(Prețul afișat nu include TVA)​

Plătești doar 5€ pentru prima lună, dacă alegi abonamentul lunar
sau 296€ în loc de 348€ dacă alegi abonamentul anual.​

Prețurile de mai sus sunt exprimate în Euro cu titlu informativ și nu includ TVA. Facturarea se va face în moneda locală RON iar conversia valutară va fi calculată în momentul plății unui abonament.

Care sunt cele mai frecvente întrebări...

Abonamentul include acces la grupul privat de Facebook AdSociety, mult conținut video, webinarii LIVE, materiale premium, tutoriale QA, si cele mai noi info din piata despre industria Facebook Advertising.

AdSociety este singurul grup de care ai nevoie ca să-ți iei toată informația, să rămâi conectat cu ce se întâmplă în piață și unde poți schimba idei și knowledge de calitate cu ceilalți experți din domeniu. Alegi Adsociety pentru că vrei calitate și vrei să nu mai pierzi timpul căutând soluții în direcții complet greșite.

Ca să te înscrii în comunitatea AdSociety va trebui să achiți o taxă lunară de 29€ (fără TVA) sau anuală de 296€ (fără TVA). Dacă alegi să renunți la accesul în comunitate poți face asta în orice moment fără nici un fel de obligație. Noi te așteptăm să participi activ și cu voie bună la discuțiile din grup pentru că îți vor fi cu siguranță de folos.

Toată activitatea noastră se desfășoară pe un grup de Facebook privat. În acest grup vor fi prezenți doar membrii ce au achitat abonamentul lunar sau anual AdSociety. Toate materialele, discuțiile, webinariile și studiile de caz vor fi postate pe acest grup privat de Facebook.

Costul este de 29€ sau aproximativ 141 Lei pentru fiecare lună. TVA se percepe separat și va fi calculat chiar înainte de confirmarea plății.

Dacă alegi să achiziționezi abonamentul anual, prețul acestuia este 296€.

Plătești lunar câte 29€ plus TVA. După prima plată, sistemul nostru va activa plata recurentă iar cardul tău va fi debitat în mod automat, în fiecare lună cu suma echivalenta primei plați in Lei. Nu-ți fă griji, poți renunța în orice moment la abonament.

Similar se aplică și dacă achiziționezi abonamentul anual. Acesta se va reînnoi automat după un an de la data plății. Îl poți anula oricând din contul tău iar accesul îți rămâne activ până la sfârșitul perioadei pentru care ai plătit deja.

Dacă vrei să renunți la calitatea ta de membru al AdSociety trebuie doar să intri in contul tău și să întrerupi abonamentul iar la sfârșitul ciclului de facturare vei fi scos din grupul premium de pe Facebook.

Pe scurt, ce beneficii ai dacă te alături comunității AdSociety?

Hai alături de cea mai tare comunitate de advertiseri online din România!

Crează-ți un abonament lunar (poți renunța oricând vrei, fără alte obligații) și înscrie-te acum în comunitatea online AdSociety!