AdSociety

Prima comunitate Premium
de online advertising din România

AdSociety este locul tău sigur unde afli răspunsuri concrete
la provocările tale de marketing, de la experți din industrie

Ce este AdSociety și cum te poate ajuta?

Pe scurt, AdSociety este o comunitate de antreprenori și oameni pasionați de marketing care:

Nu suntem orice fel de grup!

La baza comunității noastre stă un vechi proverb care spune că unde sunt mulți, puterea crește. Ne bazăm pe puterea comunității, ne bazăm pe oameni de calitate, experți în ceea ce fac, ne ajutăm reciproc să obținem rezultate și mai bune pentru afacerile noastre sau ale clienților noștri și împărtășim informații valoroase cu ceilalți membri ai comunității.Uite un exemplu concret:
Dacă descoperim într-o zi o super strategie sau optimizare care ne-a dublat sau triplat ROAS-ul cu minim de efort și pe care am implementat-o în 10 minute,
vei fi primul care află de ea.
Vom facem un scurt video tutorial în care îți explicăm pas cu pas cum s-o implementezi și să-ți dublezi sau triplezi și tu rezultatele campaniilor tale.

De la agenția DoAds la
comunitatea AdSociety

Eu sunt Vlad Niță și sunt fondatorul agenției de publicitate online DoAds.

De mai bine de 4 ani creăm cu succes campanii de publicitate pe Facebook pentru clienții noștri, iar bugetele administrate până acum sunt de peste 10 milioane de euro. Suntem mega pasionați de ceea ce facem la DoAds și ne mândrim zilnic cu rezultatele obținute pentru clienții noștri.

Recent am lansat și cursul DoAds Like a Pro, probabil cel mai complex curs online de Facebook Ads de pe piața din România, dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din industria reclamelor online pe Facebook. În total, peste 300 de oameni au trecut la nivelul următor în domeniul promovării online.

Dar în AdSociety nu este vorba despre mine, ci despre noi!


Acum este momentul ca noi, cei pasionați marketing să ne grupăm și să ne adunăm forțele într-un singur loc.

AdSociety este un proiect marca DoAds și misiunea noastră este să facilităm schimbul de experiențe, strategii și tactici dintre oameni ca tine și ca mine ca să creștem împreună și să ne ajutăm reciproc.

Cum te ajută AdSociety?

Pe scurt, dacă te înscrii în AdSociety intri în contact cu experți în marketing online, care sunt acolo să-ți răspundă oricărei provocări, dar mai mult, ai acces instant la strategii și tactici de promovare care funcționează ACUM (testate de mine sau echipa mea).

Toate aceste beneficii pentru doar 29 €/lună dar poți încerca gratuit 14 zile

(fără obligații, poți anula oricând abonamentul)

În ultimii ani, am creat cel mai mare grup gratuit din România: Facebook Ads România, cu peste 10.000 de membri.

Dar marele dezavantaj al unui astfel de grup este că, fiind gratuit, multă lume este tentată să intre doar ca să vadă ce se întâmplă și să fie doar spectator, fără să contribuie și să aducă valoare comunității. Desigur, grupurile gratuite sunt bune într-o anumită măsură: de exemplu când vrei să aflii o informație rapid.

Însă cum te asiguri că acea informație este validă?

Nu este nimic sigur, nu știi exact cine sunt ceilalți membrii sau dacă te pot ajuta cu adevărat.


Cu siguranță și tu îți dorești să ai parte de cele mai bune sfaturi și păreri de la cei mai buni din industrie.

De aceea am ales să punem un preț pe accesul în AdSociety: pentru a atrage doar oameni activi, care au ce oferi și care doresc să facă parte dintr-o comunitate exclusivă.

Mai mult, în AdSociety ai acces la experți din domeniu, care sunt acolo să-ți răspundă oricărei provocări de care "te lovești”, din experiențele lor reale, testate. Practic, când te blochezi, ai un fel de mentor sau un consultant 1-la-1, care să te ajute la un cost infim mai mic decât ai plăti.

În plus, noi îți promitem că vom crea materiale premium, accesibile doar membrilor, cum ar fi webinarii Live de actualitate, tutoriale video practice, cheat-sheet-uri în care îți arătăm pas cu pas cum să scalezi, sesiuni de întrebări și răspunsuri săptămânale care să te ajute să ieși din impas, și din care să înveți și să rămâi la curent cu ultimele noutăți.

Ofertă exclusivă!

Intră în AdSociety și experimentează GRATUIT timp de 14 zile.
Nu există niciun risc pentru tine, poți renunța oricând la abonament.

După cele 14 zile gratuite vei plăti doar 29€ dacă alegi abonamentul lunar sau 296€ în loc de 348€, dacă alegi abonamentul anual ​

Care este investiția pe care trebuie să o faci?

Abonament Lunar

29€

(Prețul afișat nu include TVA)

Abonament Anual

348€ 296€

(Prețul afișat nu include TVA)​

Poți anula în orice moment abonamentul

Prețurile de mai sus sunt exprimate în Euro cu titlu informativ și nu includ TVA.


Facturarea se va face în moneda locală RON iar conversia valutară va fi calculată în momentul plății unui abonament.

Ce spun membrii comunității despre AdSociety

Pentru mine apartenența la grupul AdSociety, combinat cu parcurgerea cursului Do Ads Like a Pro reprezintă cocktailul perfect, rețeta succesului - din punct de vedere profesional.

Eu cred că cei care fac Facebook Ads se împart în 3 categorii - începători, intermediari și avansați.

1. Pentru începători AdSociety reprezintă una din pietrele de temelie pe care să începi să-ți construiești experiență în reclame - găsești în Ghiduri cam tot ce ai nevoie ca să începi să elimini întunericul și nesiguranța pe care ți-o dă la început Facebook Ads. Dacă nu găsești ceva în Ghiduri, cu siguranță colegii din grup sau adminii îți pot îndruma pașii.

2. Pentru cei intermediari, AdSociety este un “must have”, este locul de unde te poți inspira când rămâi în pană de idei, este locul unde se prezintă și ți se oferă strategii de scalare, setup-uri de campanii, modalități de testare, într-un cuvânt, ajutorul de care ai nevoie. Live-urile Q&A sunt un fel de mentoring 1 la 1 cu Vlad Niță, ceea ce nu e chiar de neglijat, ba din contră.

3. Pentru cei avansați nu știu să zic ce înseamnă AdSociety, încă n-am ajuns la acest nivel, dar cu ajutorul grupului și a adminilor, sper să pot ajunge cândva.

Mugur
Owner Magazin Online

Dacă vrei să faci campanii performante și să fii mereu la curent cu cele mai noi update-uri în materie de Facebook Ads, e musai să faci parte din grup.

În AdSociety vei găsi content de calitate, colegi din branșă care îți răspund la întrebări sau vin cu idei noi de strategii, și nu în ultimul rând o super-echipă! Nu am găsit în altă parte un share mai mare de knowledge ca aici. În plus, sesiunile de Live Q&A sunt mană cerească pentru orice marketer.

Ana-Maria
Digital Marketing Specialist

Dacă nu era AdSociety, astăzi eu nu mai aveam încredere că știu să fac reclame după update-ul iOS14. AdSociety este continuarea firească a cursului DoAds Like A Pro și este un grup fain, în care intru zilnic să verific una alta, să învăț și să ajut la randu-mi cum știu. Nu sunt începătoare și, totuși, mă ajută foarte mult că putem pune întrebări la care primim repede răspunsuri punctuale și care mă scot din impas, în situațiile în care nu mai știu ce să le fac reclamelor să meargă. Mă bucur și că pot vedea sneak peak din metodele aplicate ACUM (nu cândva demult) de Vlad, Cristian si alți mentori - pentru că îi pot numi așa, și că ne explică în detaliu cum au făcut.

În 2020 am făcut două investiții foarte bune ca să pot lucra mai departe în domeniul social media: una a fost cursul Do Ads Like A Pro și cealaltă a fost AdSociety. În 2021 vreau să continui să fiu in AdSociety pentru ca investiția merită și o recuperezi repede, fie că ești marketer sau antreprenor. Îți recomand și ție cel mai bun grup din Ro de reclame pe Facebook în care poți fi!

Mariana
Social Media Specialist

Ai acces la materiale exclusive structurate în unități

Cum să-ți scalezi campaniile de Facebook folosind sistemul de scalare 3-1

​​​​Ghid promovare eficientă Facebook și Instagram

>> 30 de pagini pline de strategie si conținut care sa te ajute sa creezi reclame profitabile

Ghid strategic Facebook Ads eCommerce

>> Află care sunt cei 6 piloni ai promovării eficiente pe Facebook în eCommerce​​​​De la 1,3 milioane încasări la 2,2 milioane – eCommerce

Studiu de caz Fashion

>> Cum am reușit să dublez numărul de comenzi și am crescut AOV ( Average order value ) în doar 3 luni

Studiu de caz: Ce să NU faci când vrei să scalezi o campanie de reclame

>> Ce am învățat în urma unei campanii cu un buget de 17.000 de RON pe zi

Studiu de caz: Ce să NU faci când vrei să scalezi o campanie de reclame

Analiză evoluție CPM în Romania 2019- 2020

>> Am făcut o analiză a  peste 10 milioane RON cheltuiți în România în cadrul agenției mele, DoAds în ultimul an, iar rezultatele sunt neașteptate

Cum lansezi campaniile într-un cont nou și o țară nouă

Cum să ai vânzări de 1.1 milioane cu

ROAS 9, în doar 6 luni

Scalare agresivă: 170.000$ buget

624.000 Eur cheltuiți pe Facebook Ads în 80 de zile

>> 8 concluzii la care am ajuns după ce am cheltuiți 624.000 Euro pe Facebook Ads în doar 80 de zile

De la 0 la 60.000€ vânzări în 40 de zile pentru un magazin online

>> În 7 noiembrie am lansat un magazin online personal cu care am vrut sa testez și să înțeleg limitele unei scalări agresive în piața românească într-o perioada scurtă de timp

Ce tipuri de audiențe există?

>> Află în detaliu cum să creezi și să optimizezi campaniile tale în funcție de tipul audienței pe care o targetezi

Minimum ROAS Optimization

>> Află care sunt cei 6 piloni ai promovării eficiente pe Facebook în eCommerce

Ce opțiuni de Manual Bidding există

70 de termeni/abrevieri folosite in Marketing

>> Ți-am pregătit o listă cu 70 de termeni și prescurtări legate de online, marketing si advertising

De la 1,3 milioane încasări la 2,2 milioane – eCommerce

Studiu de caz Fashion

>> Cum am reușit să dublez numărul de comenzi și am crescut AOV ( Average order value ) în doar 3 luni

Studiu de caz: Ce să NU faci când vrei să scalezi o campanie de reclame

>> Ce am învățat în urma unei campanii cu un buget de 17.000 de RON pe zi

Studiu de caz: Ce să NU faci când vrei să scalezi o campanie de reclame

Analiză evoluție CPM în Romania 2019- 2020

>> Am făcut o analiză a  peste 10 milioane RON cheltuiți în România în cadrul agenției mele, DoAds în ultimul an, iar rezultatele sunt neașteptate

Cum lansezi campaniile într-un cont nou și o țară nouă

Cum să ai vânzări de 1.1 milioane cu

ROAS 9, în doar 6 luni

Scalare agresivă: 170.000$ buget

624.000 Eur cheltuiți pe Facebook Ads în 80 de zile

>> 8 concluzii la care am ajuns după ce am cheltuiți 624.000 Euro pe Facebook Ads în doar 80 de zile

De la 0 la 60.000€ vânzări în 40 de zile pentru un magazin online

>> În 7 noiembrie am lansat un magazin online personal cu care am vrut sa testez și să înțeleg limitele unei scalări agresive în piața românească într-o perioada scurtă de timp
Cum poți face Pixel Sharing

>> Descoperă în acest video explicativ cum să-ți distribui Pixelul cu un alt cont de publicitate

Dynamic Creative

>> Cum funcționează Dynamic Creative, când să îl folosești și cum te poți bucura de acest instrument fantastic

Cum funcționează Licitația Reclamelor

>> Facebook că și platformă de publicitate funcționează pe baza de licitații. Însă dacă crezi că bugetul mai mare câștigă automat o licitație, te înșeli

Cum să folosești Bid Cap

>> Bid Cap folosim cel mai des în momentul în care dorim să forțăm o acțiune din partea publicului și dorim să preluăm controlul algoritmului, mai exact să-i spunem noi cât poate licita pentru reclamele noastre

Studiu de caz + Funnel care a generat 500K Eur în doar 40 de zile

>> Află din acest studiu de caz cum arată Funnelul de tip Pre lansare pe care l-am folosit pentru a genera 500k EUR în vânzări într-o perioada scurtă, de 40 de zile

Structura Operațională DoAds

> Află pas cu pas cum implementăm și testăm noi campaniile noastre, în cadrul agenției DoAds

Cei 5 piloni fundamentali ai reclamelor pe Facebook

>> Învață cum să creezi reclame irezistibile pe Facebook, ținând cont de cei 5 piloni fundamentali

Cum poți prelua un Story organic în Ads Manager

Cum poți importa campanii dintr-un cont de publicitate în altul

Cum analizezi Overlapul (suprapunerea) în Audiențe

Cum să folosești caracterele speciale în Catalog Feed

Învață cum să creezi reclame irezistibile pe Facebook, ținând cont de cei 5 piloni fundamentali

Strategie + Funnel Black Friday

>> Află în detaliu strategia mea de Black Friday pe care o folosesc cu succes de ani de zile

Strategie Scalare Multi Variant ABO Scaling

>> Descoperă cea mai folosită metodă de scalare pe care o am în repertoriu și pe care am implementat-o de sute de ori cu succes

CBO Dupe Strategy

>> Învață cum să aplici o strategie CBO, care pe cât e de simplă, pe atât e de productivă

Campaign Budget Optimization (CBO)

> Descoperă cum funcționează CBO, cum putem să creăm campanii mult mai puternice, care sunt structurile și strategiile gândite pentru CBO și cum putem să obținem mai multe rezultate pentru același buget

3 Strategii care te ajută să vinzi mai mult în perioada de Sărbători

3 Elemente importante de copywriting

>> Învață cum să crești rata de conversie a reclamelor tale, ținând cont de câteva elemente de bază de copywriting

Klavyio și Email Marketing în eCommerce

>> Descoperă cum creezi o campanie de lead gen, cum setezi flows (automatizări sau secvențe de email) și exemple de campanii create de mine

Care sunt cele mai frecvente întrebări...

Abonamentul include acces la grupul privat de Facebook AdSociety, mult conținut video, webinarii LIVE, materiale premium, tutoriale QA, si cele mai noi info din piata despre industria Facebook Advertising.

AdSociety este singurul grup de care ai nevoie ca să-ți iei toată informația, să rămâi conectat cu ce se întâmplă în piață și unde poți schimba idei și knowledge de calitate cu ceilalți experți din domeniu. Alegi Adsociety pentru că vrei calitate și vrei să nu mai pierzi timpul căutând soluții în direcții complet greșite.

Ca să te înscrii în comunitatea AdSociety va trebui să achiți o taxă lunară de 29€ (fără TVA) sau anuală de 296€ (fără TVA). Dacă alegi să renunți la accesul în comunitate poți face asta în orice moment fără nici un fel de obligație. Noi te așteptăm să participi activ și cu voie bună la discuțiile din grup pentru că îți vor fi cu siguranță de folos.

Toată activitatea noastră se desfășoară pe un grup de Facebook privat. În acest grup vor fi prezenți doar membrii ce au achitat abonamentul lunar sau anual AdSociety. Toate materialele, discuțiile, webinariile și studiile de caz vor fi postate pe acest grup privat de Facebook.

Costul este de 29€ sau aproximativ 141 Lei pentru fiecare lună. TVA se percepe separat și va fi calculat chiar înainte de confirmarea plății.

Dacă alegi să achiziționezi abonamentul anual, prețul acestuia este 296€.

Plătești lunar câte 29€ plus TVA. După prima plată, sistemul nostru va activa plata recurentă iar cardul tău va fi debitat în mod automat, în fiecare lună cu suma echivalenta primei plați in Lei. Nu-ți fă griji, poți renunța în orice moment la abonament.

Similar se aplică și dacă achiziționezi abonamentul anual. Acesta se va reînnoi automat după un an de la data plății. Îl poți anula oricând din contul tău iar accesul îți rămâne activ până la sfârșitul perioadei pentru care ai plătit deja.

Dacă vrei să renunți la calitatea ta de membru al AdSociety trebuie doar să intri in contul tău și să întrerupi abonamentul iar la sfârșitul ciclului de facturare vei fi scos din grupul premium de pe Faecbook.

Pe scurt, ce beneficii ai dacă te alături comunității AdSociety?

Hai alături de cea mai tare comunitate de advertiseri online din România!

Creează-ți un abonament lunar (poți renunța oricând vrei, fără alte obligații) și înscrie-te acum în comunitatea online AdSociety!

Ofertă exclusivă!

Intră în AdSociety și experimentează GRATUIT timp de 14 zile.
Nu există niciun risc pentru tine, poți renunța oricând la abonament.

După cele 14 zile gratuite vei plăti doar 29€ dacă alegi abonamentul lunar sau 296€, dacă alegi abonamentul anual